Cookin' Collection 2/2

 Lördag 2/2

Cookin´ Collection

i Pumphuset


--------------------------------------------------------------------------------


Kl 20.00 - Ken Tucker

 

En sprucken dov whiskeyröst från en ung fantastisk sångare och låtskrivare. Det kan väl knappast bli bättre premiär för Cookin’s vårprogram! Ken Tucker är främst känd som frontmannen med den mörka stämman i bandet Trainwreck Remedys. Men just ”Ken Tucker” är en soloartist som skriver egna låtar som lutar sig både mot blues och country. Det bjuds på både känslosamma texter samt en o annan rivig story i form av 1 röst & 1 gitarr. ”Styrkan ligger i enkelheten, det gäller bara att försöka förvalta den”. Kom i tid!

----------------------------------------------------------------------------------


Kl 21.15 - Lokalteatern


 WOW, unga musiker hyllar våra svenska proggmästare Nationalteatern! Lokalteatern är ett sidoprojekt av coverbandet Jumping Trees. De färgstarka musikerna lirar allt från rock, country, blues till progg och reggae. Bandet har hängt ihop sedan gymnasiet och har under åren byggt upp en bred repertoar. En spelning är aldrig den andra lik. Här blir det en renodlad proggupplevelse där bandet har valt att plocka favoritlåtar ur Nationalteaterns låtskatter.

Kom dit och bli nostalgisk!

Bandmedlemmar: Joakim Kalinski - sång, Linus Brofjärd – gitarr/sång, Max-Peder Johansson - gitarr, Daniel Hölsö - bas, Joakim Apelqvist - trummor.

--------------------------------------------------------------------


Kl 22.30 - Blå Skåpet


 Störa, beröra och bjuda publiken på något eget! Det är just det som det rutinerade bandet Blå Skåpet är experter på. Bandet bildades 2008, de medverkade 2016 i finalen av Swedish Blues Contest och 2017 i finalen av Scandinavian Blues Challenge. De spelar egenskriven blues med svenska texter. Som inspirationskällor finns Gary Moore, Eric Clapton, Mats Ronander, Roffe Wikström, Mark Knopfler och Clas Yngström.

Bandmedlemmar: Klas Ling – sång och gitarr, Mathias Sandstedt – trummor, Daniel Nilsson – bas, Markus Karlsson - gitarr 

-----------------------------------------------------------------------------------------