8 Februari: Caroline af Ugglas

 Lördag 8/2

Caroline af Ugglas

På Orangeriet


+
The Regressive Blues Experiment


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kl 21.30: Caroline af Ugglas

Finns det någon mer engagerande artist än den folkkära Caroline af Ugglas? Hon är en multitalang som ärligt vågar visa både sina styrkor och sina svagare sidor i sin musik. Hon tar ställning i politiska och samhälleliga frågor, såsom alla vi medmänniskor också borde göra. CDn ”Varför Därför” och singeln ”NEJ” berättar om Carolines nära erfarenheter om vänner som lämnat livet för tidigt, pennalism och övergrepp. Hon har en förhoppning om att kunna engagera ungdomar som kan påverka i framtiden.
Caroline är även bildkonstnär och målar i sin egen -ism: antidepressivismen. Carolines mål i livet är att sjunga, jobba med sina körer och måla. Att vara en vidsynt människa utan fördomar och inspirera människor till att tro på att om man älskar sig själv är det lättare att bli älskad. När hon skapar sin musik vill hon gå bortom den moderna musiken, som hon upplever som typ ”dussinmusik”. Hon vill att det ska vara många detaljer, mycket att titta och lyssna på. Cookin’ vill absolut inte sortera in hennes musik i ett ”bluesfack”, utan vill erbjuda publiken en härlig liveshow skapad med konstnärlig frihet där bluesen mestadels ligger som grund. Hoppas vi kan få samma härliga stämning och ”Halleluja moment” som 2016 då Caroline sjöng senast för Cookin’-publiken.
Köp förköp om du vill ha chansen att få plats!!!
Bandmedlemmar: Caroline af Ugglas - sång, Mattias Torell - gitarr, Jerker Odelholm - bas, Heinz Liljedahl - slagverk/gitarr, oklar vid tryckning - trummor.
-------------------------------------------------------------

Kl 20.00: The Regressive Blues Experiment

The Regressive Blues Experiment är den akustiska bluesduon som gör stämningen elektrisk. Det råa gitarrspelet på dobro och 12-strängad gitarr tillsammans med den säregna ylande rösten hänför publikens sinnen. Den stadiga pulsen är lika hypnotiserande som medryckande. Den unga duon är influerad av historien men blickar framåt, och blandar egenskrivna låtar med personliga tolkningar av äldre låtar.
Efter ett antal bejublade spelningar håller duon nu på att spela in sin debut-EP som beräknas komma under våren 2020. Den kommer bestå av fem utvalda egna låtar som visar precis vad The Regressive Blues Experiment står för.

Filip Bergström – Dobro/12-strängad akustisk gitarr/munspel, Petrus Nordh – sång/percussion/gitarr


-----------------------------------------------------------------------------------------

Förköp Tickster.


Pris: 250 kr för icke medlem

200 kr för medlem

100 kr för Stud. och ungdom under 26 år


Bordsbokning:

Kontakta restaurangen
Orangeriet i Borås

033-10 88 01

bokning@orangerietiboras.se