16 Maj: Blues i Parken

 Lördag 16/5

Orangeriet 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kokomo Kings
Aunt Nancy
Blind Tooth
Trainwreck Remedys
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Utanför Orangeriet mot Stadsparken (gratis)

Kl 15.00: Blind Tooth akustiskt

Kl 16.00 Trainwreck Remedys

Kl 17.00 Kokomo Kings (S/DK)

*********

Inne på Orangeriet, inträde

Kl 20.00 Aunt Nancy

Kl 21.15 Kokomo Kings (S/DK)

Kl 22.30 Blind Tooth
---------------------------------------------------------------


Aunt Nancy från Göteborg spelar blues på sitt eget vis med orgeln i centrum. Sedan trion bildades 2012 har de släppt två studioalbum och har turnerat i Sverige, Norge och Danmark. Med en dos rock och americana, en nypa jazz och en hel del spelglädje, håller de blueskitteln kokande! De har fått varma recensioner, bl.a. ”Trion är unika i sitt sätt att framföra musiken”.

Bandmedlemmar: Thomas Rundström - sång/gitarr, John Lönnmyr – orgel/sång, Johan Jansson – trummor/sång.

-------------------------------------------------------------------

Jisses, vad det svänger! Det svensk-danska bandet The Kokomo Kings sägs spela en kompromisslös häxbrygd kokt på diverse rootsmusik, djupt förankrad i gammal skramlig blues. De har beskrivits som ”mer rock´n´roll än rock´n´roll” och ”energinivå 11”. Meriter är ett antal starka album och diverse utmärkelser, såsom månadens album i Tyskland, årets femte bästa album i USA, nominering till bästa rockabillyband i Memphis, och ”Band of the Year” i England. De har spelat på klubbar och festivaler hela Norden, Tyskland, Tjeckien, Österrike, Schweiz, Spanien, Frankrike, Holland, Belgien och Storbritannien. Sommaren 2019 släppte de sitt tredje album ”Fighting Fire With Gasoline” och de internationella äventyren fortsätter. Sååå kul att de har tid att lira i Borås!

Bandmedlemmar: Martin Abrahamsson -sång/gitarr, Magnus Lanshammar – bas/gitarr, Ronni Boysen (DK) – gitarr, Daniel Winerö – trummor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blind Tooth är ett “Texas Grunge” band som lirar en blandning av traditionell hårdrock och blues med influenser från sydstatsrocken och grunge. Med stark sång, speciell slidegitarr, sköna basriff och stabila trummor så bildar de ett tungt, groovy och unikt sound. Inställningen är att alltid vara ordentligt inrepade, strukturella och viktigaste av allt, leverera kvalitativ musik.

Bandmedlemmar: Mladen Milojkovic – sång, Kieven Klevmyr – slidegitarr/gitarr, Max Malteby – bas, Jan Aspenfelt – trummor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med tre låtar helt ”nybakade” som musikvideor kommer
Trainwreck Remedys överraska sin stora publik med ett bitvis något softare sound. Det kommer osa blues, country och rock a' la Trainwreck", och som alltid blir det en medryckande liveshow, häftiga gitarriff och whiskeydoftande sång. Häng med på ett gött gung och redigt sväng!

Bandmedlemmar: Kenny Wern – sång/gitarr, Oscar Wigner – gitarr/sång, Adam Kullberg – bas/sång, Niklas Mellberg – trummor/sång.

------------------------------------------------------

Pris: 200 kr för icke medlem

150 kr för medlem

50 kr för Stud. och ungdom under 26 år


Bordsbokning:

Kontakta restaurangen
Orangeriet i Borås

033-10 88 01

bokning@orangerietiboras.se